Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής – Ορίστε πως θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία!
Για αποστολές εντός Ελλάδος μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους παραλαβής στο καλάθι σας.
Τρόπος αποστολής  Έξοδα αποστολής 
Με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ courier ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ή ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, η επιλογή γίνεται τυχαία αλλά αν επιθυμείτε μία από τις δύο παραπάνω μπορείτε να το γράψετε στις σημειώσεις της παραγγελίας 3,20 € (δέματα έως 2 κιλά),
και +1,00 € για κάθε επιπλέον κιλό.

 

Κόστος αντικαταβολής:  2,50 €

Παραλαβή από το κατάστημα μας Μεγάλου Αλεξάνδρου 95, Αιγάλεω ΤΚ 12351 Δωρεάν

 

Κατάσταση παραγγελίας κατά την αποστολή.

Αν είστε μέλος της ιστοσελίδας  έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας μέσα από το προφίλ σας.

Στάδια²:
• Παραγγελία σε αναμονή : Λάβαμε την παραγγελία , αναμονή για επιβεβαίωση πληρωμης αν έγινε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αποστολή στο τμήμα παραγγελιών για διεκπερέωση
• Παραγγελία σε εξέλιξη:  Διαδικασία πακεταρίσματος,  παράδοση του πακέτου από εμάς στη μεταφορική εταιρεία, για αποστολή.
• Ολοκλήρωση παραγγελίας ολοκληρώθηκε :  Παράδοση παραγγελίας δηλ. η αποστολή του δέματος έχει ξεκινήσει από τη μεταφορική, προς εσάς, ή αν ζητήσατε παραλαβή στο κατάστημα η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή. Ισχύει για πληρωμές όλων των τύπων.

²Σε περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα η παραγγελίες ακολουθούν 2 στάδια, Παραγγελία σε αναμονή, Ολοκλήρωση παραγγελίας.

Επεξήγησεις
¹²Βάρος αποστολής (ογκομετρικό ή πραγματικό): Εδώ βλέπετε το βάρος του δέματος όπως αυτό υπολογίζεται βάσει των όρων της μεταφορικής εταιρείας και εξαρτάται από το μέγεθος του αγαθού, αλλά και το πραγματικό συνολικό βάρος με το αμπαλάζ του. Σε κάθε περίπτωση η χρέωση γίνεται με το μεγαλύτερο αριθμό βάρους, πραγματικό ή ογκομετρικό.
Παραστατικά
Tα νόμιμα παραστατικά (απόδειξη ή τιμολόγιο) σας τα αποστέλουμε μαζί με τη παραγγελία.
Σε περίπτωση που θέλετε τιμολόγιο για την παραγγελία σας παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα πριν την αποστολή ( της παραγγελίας), για την έκδοση του.

Χρόνος παράδοσης της αποστολής σας είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Ευχαριστούμε

Καλάθι

close