Τρόποι πληρωμών

 • Αντικαταβολή / Μετρητά: Πληρώνετε κατά την παράδοση της παραγγελίας σας.  Στη διαδικασία αγοράς προϊόντος εμφανίζεται αναλυτικά το κόστος αντικαταβολής αν υπάρχει. Για παραλαβές από το κατάστημα δεν υπάρχει χρέωση αντικαταβολής/ Μετρητά . Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Για ποσά άνω των 300€,  ΔΕΝ υπάρχει η δυνατότητα Αντικαταβολή  / Μετρητά
 • Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard κά): Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτα (εφόσον ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής υποστηρίζεται από τα προϊόντα έχετε επιλέξει να παραγγείλετε). Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον που παρέχει το συστημα πληρωμών της VivaPayments, και οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα πραγματοποιούνται με τα πιο σύγχρονα διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας και κρυπτογράφησης των συναλλαγών. Η πληρωμή μεταφέρεται κατευθείαν στον τραπεζικό λογαριασμό του αντίστοιχου προμηθευτή χωρίς άλλη επιβάρυνση για τον αγοραστή και χωρίς άλλους ενδιάμεσους.
 • Αγορά με δόσεις(Προσωρινά μη διαθέσιμο): Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορά με δόσεις (έως 12) με την πιστωτική σας κάρτα. Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε στο κατάστημα 2105623000.
 • Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας κατευθείαν στον τραπεζικό λογαριασμό μας (εφόσον ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής υποστηρίζεται από τα προϊόντα έχετε επιλέξει να παραγγείλετε), μέσω e-banking ή κατάθεση σε κατάστημα τράπεζας. Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία τ αποστέλλεται , αφού πρώτα επιβεβαιώσουμε την πληρωμή /τραπεζική μεταφορά του πελάτη.
  Λογαριασμός Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος (NBG)
  Aρ. Λογαριασμού: 18800226088
  IBAN: GR2801101880000018800226088
  ΔΙΚΑΟΥΧΟΣ: ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 • Πληρωμή στο φυσικό κατάστημα: ΕπιλέγετεΑντικαταβολή  / Μετρητά“,  μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα μας
  εφόσον δίνεται αυτή η δυνατότητα και αναγράφεται στους Ειδικούς Όρους. Επιλέγετε ” Αντικαταβολή  / Μετρητά” .
  Για επιπλέον πληροφορίες διαβάστε την ενότητα ” Αντικαταβολή  / Μετρητά”  σε αυτή τη σελίδα.
  Εναλλακτικά γράψτε το,  με μήνυμα στην παραγγελία σας.
  Στην παραλαβή από το κατάστημα μεταφορικά έξοδα δεν ισχύουν και θα πληρώσετε μόνο την αξία των προϊόντων και το ΦΠΑ τους.
 • Στην περίπτωση ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιλογής ” παραλαβή από  το κατάστημα ” και πληρωμή με μετρητά, ο πελάτης έχει 1 -2 εργάσιμες ημέρες περιθώριο να έρθει στο κατάστημα να παραλάβει την παραγγελία του. Μετά το πέρας των ημερών αυτών η παραγγελία διαγράφεται αυτόματα (χωρίς προειδοποίηση) και το προιόν αποδεσμεύεται.

Για τους όρους που ισχύουν στις πληρωμές, παρακαλούμε ανατρέξτε στην ενότητα “Όροι χρήσης

Καλάθι

close